Zupa warzywna na skrzydełkach

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Skrzydełka drobiowe umyć pod bieżącą wodą, przełożyć do garnka i zalać wodą, dodać ziele angielskie, pieprz ziarnisty i liść laurowy. Gotować przez 30 minut. Warzywa obrać. Ziemniaki pokroić w kostkę, podobnie postąpić a marchewką i pietruszką. Warzywa dodać do gotujących się skrzydełek. Zupę gotować przez około 20 minut, następnie dodać kaszę manną. Pod koniec gotowania dodać sól, pieprz i majeranek do smaku.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 621
Data dodania: 2011-06-30

Zdjęcia

Zupa warzywna na skrzydełkach
albertos#

Dodane przez:

albertos

2011-06-30
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zupa warzywna na skrzydełkach

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.