Zupa szparagowa

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Cebulę i czosnek drobno pokroić. Na patelni na oleju podsmażyć cebulę. Dodać czosnek i dalej lekko podsmażyć. Szparagi dokładnie umyć i odciąć główki. Łodygi pokroić na niewielkie kawałki, ugotować w bulionie razem z podsmażoną cebulą i czosnkiem przez około 10 minut. Po ugotowaniu wszystko zmiksować, doprawić solą i pieprzem. Główki szparagów ugotować w lekko osolonej wodzie. Bagietkę pokroić na kawałki i podsmażyć na maśle. Do zupy dodać grzanki. Na talerzyku obok położyć podsmażoną bagietkę.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 50 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 550
Data dodania: 2011-08-11

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zupa szparagowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.