Zupa szczawiowa

Ocena przepisu

Składniki

  • szczaw przecier 250 ml
  • śmietana 30 % 200 ml
  • jajka na twardo 8 sz
  • bulion 1 L
  • sól
  • pieprz

Sposób przyrządzenia

Bulion zagotować, dodać do niego szczaw a następnie wlać śmietanę i pogotować ok 1 minutę, przyprawić. Podawać z jajkiem na twardo przekrojonym na ćwiartki.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 872
Data dodania: 2010-09-21

Zdjęcia

Zupa szczawiowa
halina#

Dodane przez:

halina

2011-02-18
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zupa szczawiowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.