Zupa pomidorowa

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso zalać 1,5 litra wody, chwilę gotować razem i odszumować powstałe fusy. Następnie dodać marchew, pietruszkę, liść selera, cebulkę, kostkę rosołową, sól i pieprz. Wszystko gotować razem ok 20 minut. Dodać koncentrat pomidorowy, podgrzewać na małym ogniu ok 5 minut. Następnie w pół szklanki zupy rozmieszać śmietanę i wymieszać z całością. Zdjąć z ognia. Podawać z makaronem świderki lub ryżem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 50 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 460
Data dodania: 2011-05-29

Zdjęcia

Zupa pomidorowa
ewasylwia#

Dodane przez:

ewasylwia

2011-05-29
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zupa pomidorowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.