Zapiekana polenta

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Zagotować wywar, wsypać kaszę, wymieszać, gotować ok 15 min. Wyłożyć do żaroodpornego naczynia, rozłożyć plastry pomidora, posypać poruszonym serem. Zapiekać przez 15 min, posypać natką.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 1153
Data dodania: 2010-04-15

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zapiekana polenta

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.