Zakwas do żuru

Ocena przepisu

Opis

Zakwas do żuru

Składniki

  • żytnia mąka 1 szklanka
  • woda 3 szklanki

Sposób przyrządzenia

Do przegotowanej letniej wody dodać mąkę i wymieszać. Można dodać ząbek czosnku i skórkę chleba. odstawić w ciepłe miejsce na 2-3 dni.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 517
Data dodania: 2011-02-28

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zakwas do żuru

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.