Wieprzowina po serbsku

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Na oleju dusimy wieprzowinę z czosnkiem cebulą i papryką , pokrojoną w kostkę . Wkładamy do szybkowara dodajemy , cebulę , słoninę pokrojoną w kostkę i zalewamy bulionem . Po doprawieniu gotujemy 10 min i trzymamy zamkniętą przez 5 min. Podajemy z tartym serem .
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 748
Data dodania: 2010-09-05

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Wieprzowina po serbsku

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.