Wielkanocne jajka

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jajka gotujemy na twardo w lekko osolonej wodzie, studzimy. Każde jajko obieramy, z białek wyjmujemy ostrożnie żółtka. Następnie żółtka rozgniatamy widelcem, dodajemy masło i dokładnie mieszamy. Następnie masę dzielimy na 2 części. Do jednej dodajemy koncentrat, a do drugiej posiekaną pietruszkę, doprawiamy do smaku solą oraz pieprzem. Białka jajek napełniamy przygotowaną masą. Dekorujemy wg uznania.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1644
Data dodania: 2010-03-23

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Wielkanocne jajka

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.