Tagiatelle z sosem grzybowym

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Grzyby oczyścić, pokroić na kawałki, podsmażyć na oleju. Wlać bulion, dodać tymianek, dusić do miękkości. Dodać śmietanę, doprawić solą i pieprzem, wymieszać. Makaron ugotować. Polać go sosem, obłożyć parmezanem i posypać tymiankiem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 718
!Etha ;)

!Etha ;)

Data dodania: 2008-06-24

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Tagiatelle z sosem grzybowym

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.