Szynka duszona

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Szynkę kroimy w plastry, przyprawiamy, panierujemy w mące, smażymy na oleju na złoty kolor. Przekładamy do garnka, dodajemy czosnek, wodę dusimy około 30 - 40 minut na wolnym ogniu. Podajemy z ziemniakami lub kaszą.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1646
Data dodania: 2010-09-15

Zdjęcia

Szynka duszona
Bocja#

Dodane przez:

Bocja

2010-09-15
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Szynka duszona

2010-09-15 18:41:05

a ile tych przypraw i czosnku ma być??

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.