Sznycle z pieczarkami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Filet z kurczaka płuczemy, oczyszczamy i kroimy w drobną kostkę. Dodajemy przyprawy, sól, pieprz, vegetę, mieszamy i odstawiamy na 30 minut. W tym czasie przygotowujemy pozostałe składniki.

Cebulę obieramy, kroimy w kostkę, pieczarki oczyszczamy, płuczemy i kroimy w plastry.Pieczarki i cebulę smażymy na oleju około 20 minut, pod koniec dodać przeciśnięty przez praskę czosnek. Ostudzić.

Następnie do pieczarek dodać jajka, mąki, i mięso. Wymieszać. Smażyć małe placuszki na rozgrzanym oleju.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 953
Data dodania: 2011-04-15

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sznycle z pieczarkami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.