Surówka z kalarepy i marchewki

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kalarepę i marchew oczyścić, opłukać, obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Wszystko razem wymieszać. Doprawić do smaku cukrem i kwaskiem cytrynowym oraz małą ilością soli. Zaraz podawać, jako przegryzkę w pracy lub jako podwieczorek. Pyszna, mało kaloryczna i zdrowa sałatka.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 847
Data dodania: 2011-04-13

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Surówka z kalarepy i marchewki

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.