Suflet z ryby

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Rozmrozić rybę, skropić sokiem z cytryny. Po upływie godziny osączyć, pokroić w paski i smażyć na oleju. Ubić żółtko i wymieszać z jogurtem, tartą skórką cytrynową i zieloną pietruszką, dodać sól i pianę z ubitego białka. Polać rybę, skropić śmietaną i piec nie dłużej niż kwadrans w nagrzanym piekarniku.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 1042
Data dodania: 2009-12-26

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Suflet z ryby

2010-02-23 21:29:28

pierwsze słyszę.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.