Sos szczypiorkowy

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Rosół zagotować. Śmietanę rozmieszać z mąką, rozprowadzić w kilku łyżkach gorącego rosołu, wlać do reszty rosołu i zagotować. Dodać posiekany drobno szczypiorek, doprawić do smaku. Ze szczypiorkiem już nie gotować, a tylko w razie potrzeby podgrzać. Polewać sosem wyporcjowane gorące mięso i podawać.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 762
Data dodania: 2011-04-13

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sos szczypiorkowy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.