Sos pieczarkowy zasmażany

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pieczarki umyć i dowolnie pokroić. Cebulę obrać i pokroić w piórka. Na patelni rozgrzać masło i szybko obsmażyć pieczarki dodać cebulę i smażyć razem przez chwilę. Kiełbasę pokroić i dodać na patelnię. Oprószyć solą. Podlać niewielką ilością wody i dusić. Można przełożyć do rondla. Na patelni zrumienić łyżkę albo dwie mąki i rozprowadzić wodą, dodać do pieczarek. Doprawić do smaku i chwilę pogotować. Dodać umyty i posiekany szczypiorek.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 519
Data dodania: 2012-10-16

Zdjęcia

Sos pieczarkowy zasmażany
kuchareczka221#

Dodane przez:

kuchareczka221

2012-10-31
Sos pieczarkowy zasmażany
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sos pieczarkowy zasmażany

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.