Sos chrzanowy

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy ze skorupek, drobniutko siekamy. Szczypiorek drobno siekamy, dodajemy majonez, jajka oraz chrzan, doprawiamy do smaku solą oraz pieprzem, dokładnie mieszamy.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1100
Data dodania: 2010-03-17

Zdjęcia

Sos chrzanowy
Mikka#

Dodane przez:

Mikka

2011-02-17
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sos chrzanowy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.