Sok porzeczkowo-jabłkowy

Ocena przepisu

Składniki

  • jabłka 2 kg
  • porzeczki 1 kg
  • cukier do smaku 5 łyżek

Sposób przyrządzenia

Wycisnąć sok z jabłek i porzeczek, dosłodzić. Przelać do butelek, wymieszać i pasteryzować 15 minut.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 946
Data dodania: 2009-01-07

Zdjęcia

Sok porzeczkowo-jabłkowy
Bocja#

Dodane przez:

Bocja

2011-02-28
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (2)

Komentarze

Do przepisu na: Sok porzeczkowo-jabłkowy

2010-02-24 22:59:54

Zdrowy i dobry sok. Polecam własnej roboty soki.
!Alonsia#

!Alonsia

2009-06-29 15:05:54

Polecam dodac truskawek dla ochlody super sok jest naprawde zdrowy i smaczny..

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.