Shrek

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Białka ubijamy na sztywno, dodajemy cukier i żółtka, a następnie mąkę z proszkiem do pieczenia i lekko mieszamy. Wlewamy do formy i pieczemy 170*c 30-40 minut. Budynie rozpuszczamy w 1, 5 szkl. Pysia i gotujemy z pozostałym. Rozsmarowujemy na cieście. Delicje układamy na cieście. Przykrywamy bitą śmietaną z jedną tężejącą galaretką rozpuszczoną w szklance wody. Polewamy pozostałymi tężejącymi galaretkami przyrządzonymi wg. Przepisu na opakowaniu.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 851
Data dodania: 2010-03-11

Zdjęcia

Shrek
gosiakaminska#

Dodane przez:

gosiakaminska

2010-03-16
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Shrek

2010-03-11 20:03:53

cudowne ciasto.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.