Schab duszony

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Schab płuczemy i dzielimy na plastry. Następnie przyprawiamy solą i pieprzem lekko rozbijamy i przesmażamy na rozgrzanym oleju z obu stron. Następnie przekładany do garnka. Śmietanę mieszamy z 1/3 szklanki wody, zalewamy tym mięso. Cebulę kroimy w drobna kosteczkę dodajemy do garnka wszystko dusimy pod przykryciem aż do miękkości.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 524
Data dodania: 2011-07-27

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Schab duszony

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.