Saszłyki najlepsze na grilla

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pierś kurzą pokroić w kostkę. Posypać sola pieprzem, chilli i zalać jogurtem na noc. Następnego dnia pokroić w kawałki cukinie, orać cebulę na cząstki. Pieczarki pokroić na ćwiartki. Nabijać na patyki szaszłykowe kawałki kurczaka, cebule, cukinie i pieczarki. Piec na grillu, w trakcie pieczenia można smarować marynatą jogurtową.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 10 min
Czas pieczenia: 15 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 507
Data dodania: 2012-07-06

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Saszłyki najlepsze na grilla

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.