Sałatka ziemniaczana

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ziemniaki obierz i pokrój w kostkę. Gotuj do miękkości w osolonej wodzie. Sałatę opłucz w wodzie i osusz. Boczek pokrój w kostkę i przesmaż na suchej patelni, wyjmij. Cebulę pokrój w kostkę. Ocet wlej do miseczki, wymieszaj z musztardą, solą i pieprzem. Wlej olej, wymieszaj. Dodaj cebulę, porwaną na kawałki sałatę i wymieszaj. Zimne i odcedzone ziemniaki dodaj razem ze skwarkami do sałaty, wymieszaj i dopraw. Podawaj zaraz po przygotowaniu posypane natką.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 514
Data dodania: 2011-05-28

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sałatka ziemniaczana

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.