Sałatka z tuńczyka (ekspresowa)

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Tuńczyka odsączamy z oleju, widelcem ubijamy go i dzielimy na kawałki. Ryż gotujemy na sypko, studzimy. Kukurydzę odsączamy z zalewy. Cebulę oraz ogórki kroimy w kostkę. Całość łączymy w jednym naczyniu, dodajemy majonez, przyprawiamy do smaku solą oraz pieprzem. Do tej sałatki podajemy pieczywo.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 441
Data dodania: 2011-07-02

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sałatka z tuńczyka (ekspresowa)

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.