Sałatka z kapusty czerwonej

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kapustę po obraniu z wierzchnich liści siekamy bardzo drobno. Następnie solimy i ugniatamy. Odstawiamy na godzinę (lub dłużej), aby puściła sok. Marchewkę obieramy i ścieramy na tarce, a cebule po obraniu kroimy w plasterki. Mieszamy wszystko razem, po czym dodajemy ocet, olej, cukier i pieprz świeżo mielony.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 366
Data dodania: 2012-04-07

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sałatka z kapusty czerwonej

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.