Sałatka paryska

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Groszek osączamy z zalewy. Marchewki myjemy, obieramy i kroimy w średniej wielkości kostkę. Ryż gotujemy na sypko. Pomidor i paprykę myjemy i kroimy w dużą kostkę. Sałatę rwiemy na drobne kawałki. Wszystkie produkty łączymy w jednym naczyniu, przyprawiamy do smaku solą oraz pieprzem, dodajemy łyżkę oliwy. Oliwki odcedzamy z zalewy i dodajemy na sam koniec. Wstawiamy do lodówki aby się schłodziło. Najlepiej podawać od razu po wyjęciu z lodówki. Smacznego.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 1399
Data dodania: 2010-08-04

Zdjęcia

Sałatka paryska
frogger#

Dodane przez:

frogger

2010-08-04
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Komentarze

Do przepisu na: Sałatka paryska

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.