Sałatka dwukolorowa

Ocena przepisu

Składniki

  • fasola biała 1 puszka
  • fasola czerwona 1 puszka
  • koperek zielony 1 pęczek
  • ser żółty 10 dkg
  • czosnek 5 ząbków
  • majonez dekoracyjny "Winiary" 4-5 łyżek

Sposób przyrządzenia

Odsączyć na sitku fasole, koperek drobno posiekać. Fasole wymieszać z koperkiem. Do majonezu dodać przeciśnięty czosnek i wymieszać. Polać fasole majonezem i posypać startym serem. Przed podaniem schłodzić.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 530
Data dodania: 2010-03-26

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sałatka dwukolorowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.