Ryż z grzybami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Do rondla wlać oliwę, dodać posiekaną cebulę, zeszklić, wsypać ryż. Zalać gorącym rosołem i cały czas mieszać. Ugotować grzyby, wywar wlać do ryżu, grzyby pokroić i dodać do ryżu, cały czas mieszać. Mięso pokroić w kostkę, dodać do ryżu. Ryż mieszać, aż wchłonie rosół. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Przyozdobić potrawę na talerzu wg własnego pomysłu.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 50 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1293
Data dodania: 2011-03-25

Zdjęcia

Ryż z grzybami
halina#

Dodane przez:

halina

2011-03-25
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Ryż z grzybami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.