Ryż w słodko ostrym sosie

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ryż ugotować z dwiema szklankami wody i szczyptą soli. Schab ubić i podsmażyć z dwóch stron na patelni z dodatkiem odrobiny oleju. Dwie szklanki wody zagotować. Dodać kostkę rosołową, miód i musztardę. Przelać do schabu. Wszystko razem jeszcze poddusić. Ryż nabierać łyżką do lodów i układać kulki na talerzu. Obok kłaść usmażony schab i polewać sosem. Ozdobić listkami bazylii do dekoracji.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 921
Data dodania: 2011-05-31

Zdjęcia

Ryż w słodko ostrym sosie
PatrycjaDyderska#

Dodane przez:

PatrycjaDyderska

2011-05-31
Ryż w słodko ostrym sosie
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Ryż w słodko ostrym sosie

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.