Ryba w cieście

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Filety opłukać, skropić sokiem z cytryny i odstawić pod przykryciem na 10 minut. Masło stopić i ostudzić. Mąkę połączyć z solą i pieprzem, wlać mleko i masło, wbić jajka.Wymieszać ciasto, odstawić na 15 minut. Rozgrzać olej z masłem. Filety maczać w cieście, smażyć na gorącym tłuszczu z obu stron na rumiano. Osączyć i podawać.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1478
Data dodania: 2008-11-17

Zdjęcia

Ryba w cieście
gosiakaminska#

Dodane przez:

gosiakaminska

2010-01-27
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (2)

Komentarze

Do przepisu na: Ryba w cieście

2010-02-23 21:24:49

dobre danie.

2010-02-11 20:59:23

Uwielbiam je.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.