Ryba po grecku

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Rybę podzielić na porcje, posolić. Filety obtaczać w mące, roztrzepanych jajkach, bułce tartej i smażyć na oleju. Warzywa obrać, pokroić w zapałkę. Rozgrzać olej, włożyć warzywa, chwilę smażyć, dodać bulion oraz koncentrat pomidorowy. Doprawić do smaku. I dusić do miękkości. Na porcjach ryb ułożyć warzywa.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 1340
Data dodania: 2011-03-18

Zdjęcia

Ryba po grecku
halina#

Dodane przez:

halina

2011-03-18
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Ryba po grecku

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.