Rosół z cielęciny

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso zalewamy 0, 7 litra wody, dodajemy obrane warzywa i gotujemy do miękkości mięsa. Ziemniaki obieramy, gotujemy. Rosół doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Rozlewamy do dwóch talerzy i dodajemy gotowane ziemniaki.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 1418
Data dodania: 2010-08-31

Zdjęcia

Rosół z cielęciny
halina#

Dodane przez:

halina

2010-08-31
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Rosół z cielęciny

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.