Rabarbarówka

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Rabarbar pokroić na kawałeczki, włożyć do wrzącej wody z cynamonem i goździkami, zagotować, a następnie zmiksować. Zmiksowany przecier rozprowadzić gotowaną wodą i osłodzić. Mąkę wymieszać ze śmietaną i mlekiem, wlać do zupy, zagotować.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 764
Data dodania: 2010-12-05

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Rabarbarówka

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.