Prześniak

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mąkę mieszamy z sodą, wbijamy jajka i wlewamy mleko. Doprawiamy solą i cukrem. Wyrabiamy ciasto. Tortownicę smarujemy tłuszczem i posypujemy bułką tartą. Wlewamy ciasto i pieczemy 35 minut w temp. 170 stopni.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1651
Data dodania: 2011-01-20

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Prześniak

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.