Potrawka

Ocena przepisu

Składniki

do smażenia

do smaku

Sposób przyrządzenia

Kiełbasę pokroić i podsmażyć na margarynie. Pieczarki pokroić i podsmażyć. Cebulę pokroić i zeszklić na tłuszczu z kiełbasy. Wrzucić wszystko do garnka razem z tłuszczem i chwilę pogotować. Dodać obrane i pokrojone w kostkę ogórki i przecier. Doprawić solą i pieprzem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 933
Data dodania: 2010-04-19

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Potrawka

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.