Pietruszkowo-owocowy sok

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jabłka i gruszkę obieramy, kroimy na mniejsze kawałki, wycinamy gniazda nasienne. Pietruszkę obieramy i płuczemy. W sokowirówce przerabiamy pietruszkę, jabłka i gruszkę na sok. Z cytryny wyciskamy sok. Wszystko przelewamy do miksera, dodajemy miód i rozcieńczamy wodą po czym miksujemy ze sobą. Napój najlepiej smakuje schłodzony. Można przechowywać szczelnie zamknięty w lodówce.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 404
Data dodania: 2011-06-29

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pietruszkowo-owocowy sok

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.