Piernikowe gofry

Ocena przepisu

Opis

Piernikowe gofry

Składniki

Sposób przyrządzenia

Z mleka, mąki, jajek, kakao, przyprawy do pierników, proszku do pieczenia, jednego cukru waniliowego, szczypty soli i 2 łyżek oleju przygotować ciasto na gofry. Olejem posmarować gofrownicę i nalewać masę do. Ciasto rozprowadzić drewnianą łopatką. Gofry piec ok 6 minut. Kremówkę ubić na sztywno z cukrem i cukrem waniliowym. Upieczone gofry podawać z bitą śmietaną.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 80 min
Ile porcji: 10
Wyświetlenia: 753
Data dodania: 2011-03-31

Zdjęcia

Piernikowe gofry
beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2011-03-31
Piernikowe gofry
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Piernikowe gofry

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.