Pieczony boczek

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Czosnek przepuszczamy przez praskę. Wszystkie przyprawy łączymy ze sobą na talerzyku, dodajemy zmiażdżony czosnek. Boczek nacieramy dokładnie przyprawiamy, wkładamy w mięso listki laurowe, odstawiamy na 1-2 godziny, aby mięso przeszło aromatem przypraw. Następnie układamy na blasze z odrobiną oleju, wkładamy do piekarnika nagrzanego do 180*c-190*c i pieczemy 1-1, 5 godziny.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 90 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 730
Data dodania: 2010-03-27

Zdjęcia

Pieczony boczek
monika4#

Dodane przez:

monika4

2010-03-30
Pieczony boczek
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pieczony boczek

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.