Pieczeń z młodej baraniny

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso oczyszczone, posolić i posmarować tłuszczem. Wstawić do piekarnika. W czasie pieczenia, w miarę potrzeby, podlewać wodą, aby mięso nie wyschło. Upieczone wyjąć, pokroić w plastry i ponownie włożyć do brytfanny. Jajka roztrzepać, dodać kwaśne mleko, natkę pietruszki, posiekany czosnek, wszystko dobrze wymieszać. Masą zalać mięso i zapiec w piekarniku.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 90 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 675
Data dodania: 2009-01-18

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (2)

Komentarze

Do przepisu na: Pieczeń z młodej baraniny

2010-02-22 23:40:51

Z baraniny, to nie robiłam pieczeni nigdy.
!Ania#

!Ania

2009-06-29 15:00:42

Bardzo smaczne, polecam dodac jeszcze szczypiorek i posypac oregano..

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.