Pieczeń wołowa

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso obieramy z błon, usuwamy ścięgna, dobrze zbijamy tłuczkiem. Obsypujemy mąką, pieprzem i solą. Zrumieniamy w szybkowarze na mocno rozgrzanym tłuszczu, wrzucamy oczyszczoną i pokrojoną cebulę i razem zrumieniamy. Wlewamy wodę zamykamy szybkowar i ogrzewamy 50 minut. Po otwarciu szybkowaru zagęszczamy sos resztką mąki.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 1065
Data dodania: 2011-03-16

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pieczeń wołowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.