Pieczarkowy bigos

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pieczarki opłukać, pokroić i przesmażyć na rozgrzanym oleju. Cebulę pokroić dodać do pieczarek i razem przesmażyć. Pomidora pokroić dodać i razem dusić. Paprykę oczyścić i pokroić dodać do bigosu. Parówki obrać z osłonek, pokroić, dodać do potrawy. Parówki można zastąpić inną wędliną. Pod koniec duszenia dodać koncentrat pomidorowy i doprawić do smaku. Razem dusić kilka minut.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 500
Data dodania: 2012-09-12

Zdjęcia

Pieczarkowy bigos
beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2012-09-30
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pieczarkowy bigos

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.