Pieczarki z kminkiem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pieczarki opłukać i po odcięciu trzonków starannie osuszyć na papierowym ręczniku. Smażyć w rozgrzanym głębokim oleju, aż będą złociste, wyjąć osączyć. Posolić do smaku i oprószyć mielonym kminkiem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 708
Data dodania: 2010-05-25

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pieczarki z kminkiem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.