Pieczarki smażone

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pieczarki myjemy, kroimy kroimy wg uznania, podsmażamy na rozgrzanej oleju lub maśle. Dodajemy obraną, umytą i pokrojoną w kostkę cebulę, dodajemy sól i pieprz do smaku.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 1569
Data dodania: 2011-02-07

Zdjęcia

Pieczarki smażone
monika4#

Dodane przez:

monika4

2011-02-07
Pieczarki smażone
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pieczarki smażone

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.