Pieczarki duszone

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pieczarki umyć, osączyć pokrajać w talarki. Na patelni rozgrzać tłuszcz, dodać pieczarki, sól i pieprz. Dusić do miękkości.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 1104
Data dodania: 2010-12-11

Zdjęcia

Pieczarki duszone
kiziolek20#

Dodane przez:

kiziolek20

2010-12-11
Pieczarki duszone
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pieczarki duszone

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.