Penne z sosem szpinakowym

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Makaron penne ugotować al dente. Czosnek drobniutko posiekać i podsmażyć na oliwie. Szpinak bez rozmrażania przełożyć do czosnku i gotować przez kilka minut, następnie dodać śmietanę, całość dokładnie mieszając. Sos doprawić do smaku solą i pieprzem. Podawać z makaronem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 475
Data dodania: 2011-06-30

Zdjęcia

Penne z sosem szpinakowym
albertos#

Dodane przez:

albertos

2011-06-30
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Penne z sosem szpinakowym

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.