Patison nadziewany inaczej

Ocena przepisu

Składniki

  • patison 1 szt
  • krwista kaszanka 15 dag
  • mleko 1 filiżanka
  • sól 1 szczypta

Sposób przyrządzenia

Patison obrać i oczyścić połówki z nasion, po czym gotować kilka minut w osolonej wodzie do pół-miękkości, następnie nadziewać kaszanką, rozdrobnioną widelcem. W garnku zagotować mleko i włożyć do niego patison i podgrzać. Przed konsumpcją odstawić potrawę na 10 minut.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 1132
Data dodania: 2009-12-19

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Patison nadziewany inaczej

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.