Pasztet serowy

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Paprykę oczyścić i pokroić w drobniutka kosteczkę. Szczypiorek posiekać. Odłożyć 2 łyżki papryki i trochę szczypiorku do dekoracji. Resztę wymieszać z twarożkiem i startym serem. Przyprawić do smaku solą i pieprzem. Formę na comber wyłożyć folią. Na folii na zakładkę ułożyć plastry sera. Rozsmarować masę twarożkową. Owinąć zwisającymi fragmentami sera i folii. Ochłodzić. Przed podaniem zdjąć folię i udekorować pozostała papryką i szczypiorkiem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1562
Data dodania: 2010-08-25

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Pasztet serowy

2010-08-26 09:48:06

Potrawa pyszna i zdrowa.Wspaniała dla wegetarian.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.