Pasta z wędzonej makreli

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Makrelę obieramy z ości i skóry . Drobno siekamy . Pokruszyć ser , dodać rybę oraz posiekany szczypiorek , dokładnie wymieszać widelcem na jednolitą masę. Doprawić pieprzem.Smarujemy pieczywo.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 817
Data dodania: 2010-11-15

Zdjęcia

Pasta z wędzonej makreli
halina#

Dodane przez:

halina

2010-11-15
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pasta z wędzonej makreli

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.