Pasta z tuńczykiem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jajka ugotować na twardo, wystudzić i obrać z łupinek. Umyty szpinak wrzucić do lekko osolonego wrzątku na około 2 minuty, przetrzeć przez sito i utrzeć na gładka masę z sokiem z cytryny, rozgniecionym czosnkiem i rozdrobnionym tuńczykiem. Dodać posiekana natkę pietruszki, pokrojone jajka i majonez. Wymieszać. Schłodzić
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 581
Data dodania: 2010-06-22

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pasta z tuńczykiem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.