• apette.pl
  • Pasta z tuńczyka ze szczypiorkiem i pomidorem

Pasta z tuńczyka ze szczypiorkiem i pomidorem

Ocena przepisu

Składniki

  • tuńczyk w sosie własnym 2 puszki
  • pomidor 2 sztuki
  • szczypiorek cienki 0,5 pęczka
  • cebula 2 sztuki
  • jajka ugotowane na twardo 4 sztuki
  • majonez 3 łyżki
  • pieprz czarny mielony do smaku
  • sól do smaku

Sposób przyrządzenia

Jajka ścieramy na tarce o małych oczkach. Szczypiorek oraz cebulę drobno siekamy. Do składników dodajemy tuńczyka. Pomidory miksujemy za pomocą blendera i dodajemy do pozostałych składników. Przyprawiamy do smaku oraz dodajemy majonez. Wszytko razem dokładnie mieszamy. Smacznego !!
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 10
Wyświetlenia: 726
Data dodania: 2011-05-31

Zdjęcia

Pasta z tuńczyka ze szczypiorkiem i pomidorem
Iwusia#

Dodane przez:

Iwusia

2011-05-31
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pasta z tuńczyka ze szczypiorkiem i pomidorem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.