Pasta wątróbkowa

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Natkę i orzechy posiekać. Cebulę obrać, pokroić w plastry. Czosnek obrać, zmiażdżyć. Wątróbki starannie oczyścić. Na patelni mocno rozgrzać oliwę, wrzucić cebulę i czosnek, zeszklić. Dodać wątróbkę, zmniejszyć ogień, patelnię przykryć, wątróbkę dusić przez 10-15 minut. Zdjąć z ognia i wystudzić pod przykryciem. Zmiksować, posolić do smaku, przyprawić pieprzem, w miarę potrzeby dodać niewielką ilość oliwy, wrzucić orzechy i posiekaną natkę, staranie połączyć.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 979
Data dodania: 2010-05-24

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pasta wątróbkowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.