Pasta serowo-szynkowa

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Serki rozetrzeć na gładką masę z dodatkiem masła. Wędlinę przepuścić razem z natką przez maszynkę. Wymieszać wszystkie składniki.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 782
Data dodania: 2010-02-12

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (2)

Komentarze

Do przepisu na: Pasta serowo-szynkowa

2010-02-12 22:31:12

Dobre to jest.

2010-02-12 19:34:40

Pycha..

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.